TIETOA MEISTÄ

carfield: pyörävuokraamo vuodesta 1994

Carfield perustettiin 1994 Seppo Karvisen toimesta. Aluksi vuokrattiin sekä autoja että pyöriä, mutta viimeisin vuosikymmenen ajan Carfield on ollut pelkästään pyörävuokraamo. Toukokuussa 2018 Frank Tuominen osti tämän yrityksen ja Seppo pääsi ansaitulle eläkkeelle.
Kun perustajan sukunimi on Karvinen, mikä on myös sarjakuvakissan nimi, ja tämän kissan englanninkielinen nimi on Garfield, niin ei ollut niin kaukaa haettu että yrityksen nimeksi muodostui Carfield, kun kyseessä oli myös autovuokraamo.
Frank Tuominen Carfield Bike Rental Owner
Nimeni on Frank Tuominen. Tein pitkään töitä raavintola-alalla kunnes sain siitä tarpeekseni. Tämän jälkeen ajattelin että teen jotain ihan erilaista ja minulle avautui mahdollisuus ostaa Carfield. Niin sitten tein koska arvostan luontoa ja ekologista elämäntapaa. Saaristo on minulle tärkeä ja pitääksemme saaristo elossa uskon että päästään pidemmälle kun keskitytään enemmän yhteistyöhön kuin kilpailemiseen.

Talviaikaan huollan pyöriä mutta teen myös rakennus- ja remontointiprojekteja. Pitäkseeni kaiken tasapainossa nautin talven tuomasta hiljaisuudesta saaristossa. Tämä on auttanut minua pysymään enemmän tietoisena itsestäni ja enemmän yhteydessä Maailmankaikkeuteen. Jakaakseni tämän, teen myös energiahoitoja.
Luonnon arvostaminen ja toisten auttaminen.

Uskon että ihmiskuntana meidän yhteys luontoon on vähän kateissa, mutta erittäin tärkeä meidän terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Me annamme asiakkailemme mahdollisuuden matkustaa ekologisesti ja täten myös paremmin löytää yhteyden luontoon sekä itseensä. Saan energiaa auttamalla kiitollisia ihmisiä, joten autan mielelläni matkan suunnittelussa tai antamalla vinkkejä saaristomatkailuun.

(Muista että tavallinen pyörä on ekologisempi kuin sähköpyörä ja että saat enemmän liikuntaa tavallisella pyörällä).

Tarjoamme myös ilmaisen matkatavarasäilytyksen. Matkalaukkujen kuljetus ja tievarsipalvelu on myös saatavilla mahdollisuuksien mukaan.
Löydät yli 30 Carfield-vuokrapistettä ympäri lounais Suomen saaristoa. Nämä ovat majataloja, vierasvenesatamia, turisti-infoja jne. joiden kanssa teemme yhteistyötä ja ketkä vuokraavat meidän pyöriämme. Voit siis vuokrata pyörän toisesta pisteestä ja palauttaa sen toiseen pisteeseen. Vuokraukset isoille ryhmille ja pyörienkuljetus on myös mahdollista.

ota yhteyttä

Jos on kysymyksiä tai mietitte vuokrausta niin ottakaa yhteyttä.
Contact Form

yhteystiedot

Läntinen Pitkäkatu 20, 20100 Turku
+358 (0)402211575
info@carfield.fi

aukioloajat

3.5-19.5 & 16.9-29.9
Fri/Pe - Sun/Su 10-13

20.5-13.6 & 26.8-15.9
Mon/Ma - Fri/Pe 9-13
Sat/La – Sun/Su 10-14

21-23.6
On agreement/sopimuksesta

14.6-25.8
Mon/Ma - Fri/Pe 9-15
Sat/La – Sun/Su 10-15
and on agreement
ja sopimuksesta


© Carfield 
2024